“, които хората резервират за големи събития само за една нощ,

...
“, които хората резервират за големи събития само за една нощ,
Коментари Харесай

Край на парти къщите: Airbnb с пълна забрана на купоните в имотите

„ “, които хората резервират за огромни събития само за една нощ, също ще останат неразрешени за непрекъснато!

Airbnb  обяви пълна забрана за партита.

Преди 2 години, при започване на пандемията, компанията за краткосрочно отдаване на имоти вкара краткотрайно ограничаване. Сега са неразрешени вечно „ разрушителни партита и събития “, които включват обществени предложения.

„ Къщите за парти “, които хората резервират за огромни събития само за една нощ, също ще останат неразрешени за непрекъснато.

Компанията наложи забрана за парти къщи и вкара няколко функционалности за сигурност през 2019 година, откакто петима души бяха убити при пукотевица в едно от жилищата. През 2020 г.  Airbnb  въведе забрана за всички страни, защото пандемията удари бизнеса на компанията.

Airbnb  каза, че откогато ползва политиката си от август 2020 година, наблюдава спад от 44% в съпоставяне с миналата година в % на отчетите за партита. Временната забрана се оказа ефикасна и през днешния ден ние публично кодифицираме забраната като наша политика “, каза компанията в обява в блога си.

Заради метода на работа на компаниите за краткосрочно наемане, те не постоянно могат да спрат провеждането на партита. Понякога гостите могат сами да се записват в отдалечени имоти, до момента в който притежателят отсъства, и да поканят толкоз хора, колкото желаят.

Компанията сподели, че гостите, които се пробват да нарушат разпоредбите, ще се сблъскат с последици, вариращи от прекъсване на акаунта до цялостно унищожаване от платформата. През 2021 година, да вземем за пример, повече от 6600 гости бяха спрени от  Airbnb  заради нарушение на забраната за образуване на партита.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР